Autodesk Pixlr

Autodesk Pixlr (Pixlr Express)

Hemel voor fotofilterfanaten

VOOR

  • Schat aan opties
  • Snel en simpel te bedienen

TEGEN

  • Kleine letters
  • Internet vereist

Uitmuntend
8

Autodesk Pixlr is een gratis foto editor voor Android. Met honderden effecten biedt de app terdege concurrentie voor Instagram, Pixlr-o-Matic en Cymera.

Zoals een fatsoenlijke camera app betaamt, herbergt Autodesk Pixlr de nodige filters, effecten en fotolijsten om je kiekjes te promoveren tot kleine kunstwerken. Meer dan soortgelijke apps puilt de digitale donkere kamer van Autodesk Pixlr werkelijk uit van de opties.

Wil je de focus van een foto verschuiven? Rode ogen verwijderen? Moet je portret analoog ogen? Met Autodesk Pixlr doe je dit en nog veel meer. In een menu met ietwat kleine icoontjes en letters speel je bijna oneindig met filters en effecten, of combinaties van meerdere, tot je het gewenste resultaat te pakken hebt.

Soms duurt het even voor Autodesk Pixlr de juiste optie heeft toegepast. De app downloadt namelijk bepaalde filters pas wanneer je er met je vinger op tikt. Heb je geen verbinding met het internet, dan zijn sommige effecten dus niet beschikbaar.

Op wat kleine aanmerkingen na is Autodesk Pixlr een uitstekende en uitgebreide app. In een paar stappen tover je de saaiste foto's om tot artistieke illustraties.

Meeste downloads Fotografie voor android

Meer
Autodesk Pixlr

Download

Autodesk Pixlr (Pixlr Express)

Beoordelingen about Autodesk Pixlr

Promotie×